Att spela Adobe Flash Player-spel på nätet är både smidigt och enkelt. Det krävs inte heller någon typ av nedladdning förutom Adobe Flash om du inte redan har det installerat sedan tidigare. Utöver det är det inget som krävs. Du behöver generellt inte betala något heller utan spelandet är kostnadsfritt. Mutilate-a-Doll 2 är ett exempel på ett gratis onlinespel.

Mutilate-a-Doll 2 finns att spela på flera olika sajter på nätet. Du kan bara göra en sökning på valfri sökmotor så kommer du inse hur många sajter som faktiskt erbjuder onlinespelet. Spelet går helt enkelt ut på att det finns en docka på skärmen och det är denna du ska lägga all fokus på under spelet – därav namnet Mutilate-a-Doll 2.

Vad spelet går ut på

Mutilate-a-Doll 2 är ett roligt spel som är väldigt simpelt. Du har flera olika verktyg som du kan använda på din docka. Du kan bland annat svinga dockan hur som helst över skärmen, slå den, klyva den, rotera delarna och mycket annat. Det är alltså ett relativt våldsamt spel som inte bör spelas av barn eftersom det är grova handlingar som kan utföras.

Grafik och kvalitet

Grafiken och spelets prestanda är relativt låg i Mutilate-a-Doll 2. Det är inga coola och unika animationer och effekter utan överlag är spelet extremt simpelt. Dockan är som en streckgubbe och inga överflödiga detaljer finns. Med andra ord är det mest fokus på de våldsamma handlingarna i detta spel. Ingen åldersgräns är officiellt satt på spelet men det bör det vara.

Spela Mutilate-a-Doll 2 online

Som tidigare nämnts kan du spela Mutilate-a-Doll 2 online på de flesta sajterna. På vissa sajter kan du dessutom registrera ett konto för att exempelvis kunna spara ditt spel, vilket innebär att du kan fortsätta spela vid ett senare skede och inte behöva börja om från start varje gång. Är du intresserad av ett våldsamt och simpelt spel kan Mutilate-a-Doll 2 vara något för dig.